Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Τα λόγια τα παχιά και τα μεγάλα .

Τα άρθρα γράφει και επεξεργάζεται ο σίφουνας  






«Το να κόψεις σήμερα τον μισθό ή τη σύνταξη δεν δημιουργεί βιωσιμότητα στην ελληνική οικονομία. Δεν απαντά στο πραγματικό πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας. Το τονίζω αυτό. Να φύγουμε από αυτή την ιδεοληψία…..
Ναι, σκληρά μέτρα απέναντι στη διαφθορά, όχι σκληρά μέτρα απέναντι στον κοσμάκη και στον συνταξιούχο και στον μισθωτό….Την κρίση δεν μπορεί να την πληρώσει ούτε η φτωχολογιά ούτε τα μεσαία εισοδήματα, που στο κάτω κάτω έχουν από ελάχιστη μέχρι καμία ευθύνη… ».
Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει στις Βρυξέλλες δύο μήνες μετά της εκλογές ( 11 Δεκεμβρίου 2009).
Μετά την ψήφιση του Ασφαλιστικού εκτρώματος  μήπως τα ανωτέρω αποτελούν κακόγουστο και σοκαριστικό ανέκδοτο; Εξαπάτηση του ελληνικού λαούΉ μήπως ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ του χαρακτηρισμού «αριβίστας» που είχα προσδώσει στον κ. Γ. Παπανδρέου από τις αρχές του 2009;
Γιατί στην πράξη και τις συντάξεις έκοψε και τους μισθούς έκοψε και τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους  έχει βάλει κάτω και τους «πατάει στον λαιμό»!
Μετετρέψε το δικαίωμα της σύνταξης σε… επίδομα ελεημοσύνης για όσους προλάβουν να το πάρουν εκεί κοντά στα 70 έτη και σε ….επίδομα εξόδων για τον Άγιο Πέτρο για τους υπολοίπους!
Φυσικά ο Γ. Παπανδρέου, με τις πλάτες του ΔΝΤ και της ΕΕ κάνει τη «δουλειά» του. Εμείς ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: