Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

ΜΑΥΡΟΣ ΝΟΕΜΒΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ .ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ,ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ


 «Νέες περικοπές στους δημοσίους υπαλλήλους» "Μαχαίρι" σε υπερωρίες νυχτερινά και σε εργασία τα Σαββατοκύριακα.Σε "μαύρα πρόβατα" της νεοθατσερικής κυβέρνησης του Μνημονίου έχουν εξελιχθεί οι εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα με τον καθολικό κόψιμο όλων των υπερωριών των νυχτερινών και της απασχόλησης τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Σε βαθιά νερά πλέει η κυβέρνηση και δεν μπορεί πλέον να ελέγξει το έλλειμμα βάζοντας στο πρόγραμμα καινούργιες περικοπές μετά τις εκλογές στο όνομα του μνημονίου και της Τρόικας .
    «Τα άκαμπτα spreads δείχνουν αναδιάρθρωση και π «2011: αύξηση εσόδων 6% και μείωση δαπανών 5%» Μείωση ελλείμματος του νέου προϋπολογισμού στο 7% ζητεί η τρόικα. Παράταση» Δυσπιστία των αγορών για την επιτυχία της πολιτικής του μνημονίου. Κηδεμονία και μετά το 2013.



«"Βαρέθηκαν" να περιμένουν 1.000 επενδυτές με 4 δισ.ευρω» Οι αιτήσεις 2007-2009 φυλλορρόησαν. Το νέο πλαίσιο του fast track αναζητεί θέλγητρα. «Στο "κόκκινο" επιχειρηματικά δάνεια ύψους 40 δισ.ευρώ» Προς αναδιάρθρωση δάνεια 20 δισ. και σε καθυστέρηση δάνεια 20 δισ. «Πτώχευσαν 200 εταιρείες το α' εξάμηνο» Για αύξηση του αριθμού των επιχειρήσεων που κλείνουν μιλούν οι προβλέψεις.


Επιμέλεια άρθρου Pikos Apikos 
Πηγή (ΑΠΕ ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: