Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Ο Θ.ΠΑΓΚΑΛΟΣ



   Η νέα διακυβέρνηση της χώρας απο το ΠΑΣΟΚ έδωσε πολλές υποσχέσεις .Μία απο αυτές του αντιπροέδρου κ. Θ.Πάγκαλου ότι θα δημιουργηθεί φορέας που θα ασχοληθεί με το υπέδαφος της Ελλάδος .Απο το 1996 γνωρίζουν τι κρύβεται κάτω απο το υπέδαφος ,κυρίως της Μακεδονίας .Ιδού λοιπόν ο τρόπος να βρούμε τα χρήματα να ξεχρεώσουμε τα υπέρογκα δάνεια και να κάνουμε κοινωνική πολιτική έτσι ώστε ο κάθε Έλληνας να μην στενάζει κάτω απο φόρους και παρακρατήσεις των μισθών και συντάξεων .
   Απο έρευνα που έφτασε στην δημοσιότητα τον Φεβρουάριο του 1998 και αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας ,η μέτερηση ήταν 9.550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο τα 150 !(Radom 222) .Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών ,Θεσσαλονίκης ,Μυκόνου ,Καβάλας ,Ικαρίας ,Λέσβου ,Φθιώτιδας ,Λοθτρακίου ,Νιγρίτας ,Σουρωτής κτλπ .
   Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των  προαναφερθεισών   περιοχών ,ΟΥΡΑΝΙΟΥ .
   Στο όρος Παγγαίοτης Καβάλας  ,επίσης υπάρχει ήδη το έντονο ενδιαφέρον απο ξένο επενδυτή  για την εξόρυξη των τεραστίων κοιτασμάτων χρυσού .Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους απο την TVX Gold του George Soros το οποίο περιέχει αρκετό χρυσό και ουράνιο !!!!!
Αυτόν τον προδότη που με παντείους τρόπους προσπαθεί να καταστρέψει την Ελλάδα  και συγκεκριμένα την Μακεδονία μας ,ποιός του έδωσε την άδεια ;
   Μια απόρρητη έκθεση πουέφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα ΄΄Επενδυτής΄΄ στις 23/2/96 ,αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΤΜΕ .Γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων  (δραχμών) η αξία των κοιτασμάτων του ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους .Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται απο επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16% ,καθώς και άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο ,λουτίσιο και λενθάνιο που έχουν εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων .
   Ε λοιπόν δέν έχει πλούτη η Ελλάδα για να μπορέσει να βγεί απο το τέλμα χωρίς να χρειαστεί να ξαναδανιστεί  ;Λεφτά υπάρχουν κ.Παπανδρέου αλλά τι σκέφτεστε ;Μήπως πίσω απο όλα αυτά κρύβεται κάτι άλλο ;Το ξεπούλημα της Ελληνικής συνείδησης και την υποταγή των Ελλήνων στους αόρατους εχθρούς μας τους Αμερικάνους που το πρωί μας κάνουν τους φίλους και το βράδυ σκάβουν τον λάκκο  μας ;
   Έτσι λοιπόν η αναφορά είναι μόνο για το όρος Σύμβολο του νομού Καβάλας .Αποτελεί ένα απο τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ .Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά ήταν 20.000 δολάρια το γραμμάριο ! Βάσει των παραπάνω με κάθε επιφύλαξη και σύμφωνα με υπολογισμούς απο τα παραπάνω ,εμπεριέχονται 48 εκατομμύρια τόνοι ουρανίου προς 20 δις δολάρια ο τόνος ,δηλαδή συνολικά 960.000.000.000.000.000 (960 τετράκις εκατομμύρια δολάρια  ).Σε κάθε Έλληνα αντιστιχούν 96.000.000.000 (96 δισεκατομμύρια δολάρια .!!!!!
   Ορίστε κύριοι πολιτικοί πως ξεχρεώνονται τα δάνεια μέσα σε ένα λεπτό .
   Ορίστε κύριοι πολιτικοί πως γίνεται κοινωνική πολιτική και ζούνε αξιοπρεπώς οι Έλληνες χωρίς να υποκύπτουμε στους χλευασμούς των εταίρων μας τύπου θεάς Αφροδίτης του περιοδικού της Γερμανίας .  Ν α λοιπόν πως θα μας σέβονται και πως ο λόγος των Ελλήνων  θα εισακούγεται Παγκοσμίως .
   Άρα λοιπόν μήπως ο κ.Θ.Πάγκαλος όπως με την σημαία στα Ίμια που την  πήρε ο αέρας προσπαθεί να χαντακώσει και να ξεπουλήσει την Ελλάδα λέγοντας πάλι μπούρδες για να μας αποπλανήσει ;
   Μήπως ο κ.Γ.Παπανδρέου έχει βαθιά ριζωμένο μέσα στο μυαλό του το ενδεχόμενο να πουλήσει φθηνά στους Αμερικάνους και Τούρκους την Ελλάδα πρίν εκλείψει η τετραετία ,αφού ξέρει καλά ότι δεν θα υπάρξει άλλη ,για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα που υπηρετεί και τον George Soros ;

Το άρθρο επιμελήθηκε ο Σίφουνας .

Δεν υπάρχουν σχόλια: