Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΑΘΩΟΣ ΛΑΟΣ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΑΛΛΩΝ .

Μια εικόνα χίλιες λέξεις !!!!
Άλλες οι υποσχέσεις προεκλογικά και άλλα γίνονται κατα την πορεία .Η νέα κυβέρνηση ενώ είχε καλές προθέσεις και πιο πολλές υποσχέσεις ,με το πρόσχημα ότι η χώρα ευρίσκετο σε δραματική κατάσταση ,μας επιτέθηκε ανελέητα και αδυσώπητα ,κατάργησε τα δικαιώματά μας που ήσαν αποτέλεσμα σκληρών αγώνων επι δεκαετίες .
 Αγνόησε νόμους ,συλλογικές συμβάσεις ,καταργώντας τους με μια μονοκονδυλιά ,έδωσε τη χαριστική βολή σε ότι είχε αφήσει αλώβητο η κ. Φ.Πετραλιά ,κατήργησε την περιουσία μας .
  Στη συνέχεια με νόμο Παπακωνσταντίνου ,Λοβέρδου κατήργησαν τον 13ο και 14ο μισθό .
  Επανέφεραν τον ΛΑΦΚΑ με νέα καμουφλαρισμένη ονομασία <<Εισφορά αλληλεγγύης Συνταξιούχων >> (ΕΑΣ) για να καλύψει το  ασφαλιστικό κεφάλαιο ,αλληλεγγύης γενεών  (ΑΚΑΓΕ) .
  Η επαναφορά του Λαφκα ,του οποίου η εφαρμογή κρίθηκε τελεσίδικα παράνομη και αντισυνταγματική απο το ανώτατο δικαστήριο ΣτΕ ,είναι πράξη αναίσχηντη και ασεβής προς το Σύνταγμά μας .
  Με το νέο ασφαλιστικό νόμο ,ανατρέποντας εκ βάθρων όλα τα κεκτημένα για τους εργαζόμενους και συνταξιούχους ,αυξάνουν τα όρια συνταξιοδότησης για άνδρες και γυναίκες ,τα ασφαλιστικά Νομικά πρόσωπα ,περιορίζονται σε τρία :1ον Ταμείο μισθωτών ,2ο Ταμείο απασχολουμένων και 3ο Ασφαλισμένων ΟΓΑ .
  Βέβαια στα πιο πάνω 3 ταμεία δεν συμπεριλαμβάνεται η Elit των εργαζομένων και συνταξιούχων (Δικηγόροι , Δικαστές ,Μηχανικοί , Γιατροί ,Ένοπλες Δυνάμεις όλων των κλάδων ) με το αιτιολογικό ότι τα ταμεία αυτά έχουν περιουσία και δεν επιβαρύνουν το κράτος .
  Η οργανωμένη αντίδραση της Elit είναι εύκολο να περάσει τις θέσεις ,διότι οι 300 βουλευτές είναι δικηγόροι ,γιατροί ,μηχανικοί ,οικονομολόγοι μεγαλοεπιχειρηματίες .Η ανοργάνωτη διασπασμένη και αναιμική αντίδραση στις ΔΕΚΟ και Τράπεζες ,δεν μπορεί να διασπάσει τα τείχη της Ιεριχούς και έτσι οι συνταξιούχοι έγιναν βορά και εύκολη λεία της Κυβέρνησης . 
ΑΔΥΣΩΠΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ .Τα δικαιολογημένα ερωτήματ των εργαζομένων ,συνταξιούχων και άλλων μη προνομιούχων πολιτών είναι :
  Οι συνταξιούχοι και εργαζόμενοι άρπαξαν τις μίζες εκατομμυρίων που ζημιώθηκε ανεπανόρθωτα το Κράτος ;
  Εμείς αυξήσαμε το χρέος στο δυσθεώρητο ύψος των 350 δις ευρώ ;
  Εμείς καταφύγαμε στις Off shore ε ταιρείες για να αποκρύψουμε τα κλεμμένα ;
  Εμείς κάναμε τις ύποπτες παραγγελίες Πολεμικού υλικού ΟΣΕ ΟΤΕ ;
  Εμάς δωροδόκησε ο Χριστοφοράκος με δισεκατομμύρια ;
  Εμάς δωροδόκησε ο Μυτιληναίος και του χάρισαν 100 εκ. ευρώ και απο αυτοπαραγωγός ρεύματος έγινε συμπαραγωγός ;
  Οι συνταξιούχοι άραγε φοροκλέπτουν το Ελληνικό δημόσιο ,οι οποίοι δηλώνουν έως το τελευταίο ευρώ του εισοδήματός τους ;
  Γιατί κυνηγούν εμάς τους μη προνομιούχους και αφήνουν στο απυρόβλητο - γιατρούς ,δικηγόρους ,μηχανικούς και συμβολαιογράφους ;
  Γιατί να υπάρχουν Βιομήχανοι ,εφοπλιστές μεγαλοεπιχειρηματίες και άλλοι ραντιέρηδες που δηλώνουν έσοδα στα επίπεδα της φτώχειας ;
  ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ .Δεν μπορούν οι κυβερνήσεις να υπηρετούν δουλικά τις παρανομίες και την απληστία των κεφαλαιοκρατών .<<Φτάνει πια>>.
  Ο λαός ξύπνησε δεν παρασύρεται ,δεν εξαπατάται ,δεν σκύβει το κεφάλι αγόγγυστα .
  Αμφισβητεί καταφανώς τη σάπια και διεφθαρμένη πολιτική .Αμφισβητεί το μέγιστο ποσοστό των πολιτικών .
  Φθάνουμε στο Λυκόφως του καπιταλισμού ,αυτού του ληστρικού κοινωνικού συστήματος του αδηφάγου που διαβρώνει τον κοινωνικό ιστό ,που διαβρώνει συνειδήσεις ,του συστήματος που στο πέρασμα των αιώνων ,εμφανιζόμενο κάθε φορά με άλλο μανδύα ,ως φεουδαρχία ,δουλεμπόριο , αποκιοκρατία ,είμεθα πεπεισμένοι πλέον ότι με την Παγκοσμιοποίηση των αγορών και ταυτόχρονη απελευθέρωση και την καταστροφική σύνθλιψη και απομύζηση των λαών ,πρέπει με την αντίστασή μας να τον ανατρέψουμε . 
  Όταν ρώτησαν την καμήλα εάν προτιμά την ανηφόρα ή την κατηφόρα απάντησε ,ούτε το ένα ούτε το άλλο ,προτιμώ το ίσωμα .
  Έτσι και εμείς ,όταν μας θέτουν προ του διλήμματος :Αδίστακτος καπιταλισμός ,ή ανελεύθερος σοσιαλισμός ,απαντάμε : ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ,ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ .

Το άρθρο επιμελήθηκε ο Pikos Apikos (Σίφουνας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: