Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ

 


Παραμονή εκλογών ρίχνουν λάσπη στον Νομάρχη Θεσσαλονικης και υποψηφίου περιφερειάρχη Κεντρική Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη , με Ποινική δίωξη, σε βαθμό κακουργήματος, με την κατηγορία της απιστίας, που ασκήθηκε σε βάρος του . Η δίωξη, που άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, αφορά στην υπόθεση των απευθείας αναθέσεων σε τουριστικά γραφεία για τη μεταφορά μαθητών του νομού Θεσσαλονίκης.

Η διαδικασία κινήθηκε μετά από μήνυση που είχε καταθέσει τον Σεπτέμβριο του 2006 ο τότε υποψήφιος νομάρχης -με τον ΛΑ.Ο.Σ.- Δημήτρης Τσιπίδης.

Για την υπόθεση διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση και ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος σε βάρος του νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη, και του αντινομάρχη, Γιώργου Τσαμασλή, και για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος σε βάρος των εκπροσώπων των εν λόγω εταιρειών.

Ωστόσο, η δικογραφία επεστράφη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, η οποία άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απιστία, λόγω «της μεγάλης ελάττωσης της δημόσιας περιουσίας».
.
Και το ερώτημα τώρα είναι .Ύστερα απο τόσα σκάνδαλα που είδαν την δημοσιότητα και την πάροδο τόσων ετών απο το 2006 τώρα θυμήθηκαν να ασκήσουν δίωξη ; Ο νοών νοήτω .
Πηγή ανάρτησης τα NEA

1 σχόλιο:

Speriamo2 είπε...

Δεν χρειαζεται να του ριξουν λασπη φιλε μου. Αυτος πεφτει μονος του μεσα στη λασπη. Αυτος δεν ηταν που δηλωνε στα καναλια γεματος επαρση ¨εγω δεν πουλαω τους φιλους μου¨ ερωτώμενος σχετικα με την υποθεση των ¨κουμπαρων¨;